Dear valued customers.... (^,^)v

Thank you for the continued opportunity to serve you the best.. We are working hard to give you the most convenient services & pricing remain relevant...

We appreciate the confidence you have shown in us and we look foward to serve you again...

--have a nice day--

Tuesday, January 5, 2010

jubah putih berbunga biru (cotton) -sold

code D 32

Harga asal : RM 80



Harga Promosi : Rm 65

saiz : 44
shoulder / bahu : 39cm
length / labuh : 136cm
cutting / potongan : 'A' shape
STATUS : SOLD

saiz : 46
shoulder / bahu : 40cm
length / labuh : 136cm
cutting / potongan : 'A' shape
STATUS : SOLD

3 comments:

iDa HaZIRa SalMInA said...

jubah ni memerlukan lining x tuk dipakai?

insan_kerdil said...

jubah ni fabrik dia cotton..
fabriknya xdelah nipis sgt..
tp disebabkn warna dia cerah, lebih baik pakai inner..

jubah ni xdelah sampai nmpk warna kulit, tp kalo kta b'diri di tempat yg cerah, nampak byg2 (faham x..mcm pening ckit explainationya..huhu)

ⓐⓝⓢⓐⓡⓤⓛⓛⓐⓗ said...

assalamualaikum..jubah ni ade stok lagi x??saya sangat3 nak beli jubah ni..ari tu tgk kat satu blog ni tp dah sold out..kalo boleh saya nak order..siti